Vieser Square kansi Kebony 600 Bali edition

DESIGNKAIVOT

Vieser Square Kebony Bali Edition on neliönmuotoinen 600 mm x 600 mm kokoinen designlattiakaivon kansi, joka on valmistettu öljytystä vettäkestävästä Kebony -puumateriaalista ja ruostumattomasta teräksestä.

Vieser Square designkaivojärjestelmä muodostuu kolmesta erikseen myytävästä osasta: Kourusta, kannesta sekä rakennuspohjan mukaan valitusta Vieser kaivosta.

Yhteensopiva kaikkien Vieser kaivojen kanssa. Tutustu kaivovalikoimaan.

Pakkaus sisältää kannen.

Lue lisää

Vieser Square kannessa käytetty Kebony® on kovaa, kestävää ja kaunista ekologisesti tuotettua puuta. Joutsenmerkitty Kebony® on valmistettu patentoidulla prosessilla, jossa puu käsitellään myrkyttömästi paineen ja lämmön avulla niin, että puun molekyylirakenne muuttuu. Prosessissa käytettävä 100 % biopohjainen furfuryl-alkoholi saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena, mistä johtuen Kebony on myrkytöntä ja täysin turvallista. Kebony® -raaka-ainepuu tulee hyvin hoidetuista ja ympäristövaatimukset täyttävistä metsistä, joilla on FSC-, PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.

Vaikka käsittelyt antavat puumateriaaleille luontaisen suojan, suosittelemme käsittelemään puukannen suoja-aineella 1–2 kertaa vuodessa.

Vieser Square kansi asennetaan Vieser Square Kourun sekä valinnaisen Vieser lattiakaivon kanssa.

Ei sovellu käytettäväksi muovimaton kanssa.

Avainlippu Design From Finland
Vieser nro6001192
EAN6430066741687
LVI3315999
MateriaaliKebony, öljytty
Pakkaus (laatikko/lava)10
Tuotteen mitat583 x 583 x 17 mm
Pakkauksen mitat660 x 660 x 45 mm
Pakkauksen paino12.5 kg

Vieser Square kouru 600

Katso esittely