Vieser Asuntomessuilla

Vieserin designkaivotuotteita useissa kohteissa Tuusulan asuntomessuilla

Elokuun kolmantena päivänä yleisölle aukeavilla asuntomessuilla pääsee tänä vuonna ihastelemaan kotimaisia designkaivoratkaisuja useissa kohteissa. Nykytrendejä mukaillen kylpyhuoneissa nähdään paljon luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia. Usean messukohteen suihkutilaan onkin valittu sopiva designkansi lattiakaivolle, muuta kokonaisuutta täydentämään.

Suosittu suorakaiteen mallinen linjalattiakaivo, Vieser Line, löytyy mm. kohteesta nro 2, taloista Pikkupolku Modern ja Pikkupolku Retro. Näissä kohteissa on nähtävänä sekä laatoitettava Vieser Line, jonka pintaan asiakas on itse valinnut haluamansa laatan, että designkansi Vieser Line, jonka materiaali on mattamustaksi maalattu ruostumaton teräs. Laatoitettava Vieser Line löytyy niin ikään Jukkatalon kohteesta 14, nimeltään Talo Railo. Vieser Line linjalattiakaivo valitaan kohteeseen yleensä silloin, kun lattiassa halutaan käyttää isokokoista laattaa.

Kohteessa nro 8, nimeltään Dekotalo Ruuti, komeilee rauhallisin sävyin toteutetun kylpyhuoneen lattiassa isokokoinen ja vaalea puukansi, Vieser Square. Tämä neliön mallinen designkansi on ollut esillä muun muassa Habitare– ja Stockholm Furniture and Light messuilla. Sama kansi nähtiin myös tummana versiona Design by Lauri TV- ohjelman kohteessa, Ville Leinon Inkoon asunnossa. Puu elää uutta tulemistaan kylpyhuoneissa ja Vieser on ensimmäisenä tuonut vedenkestävän ja vastuullisesti tuotetun puun käytön kylpyhuoneen lattiaan.

”Olemme iloisia siitä, että Vieserin designkansia näkee yhä useamman kodin kylpyhuoneissa. Ihmiset ovat ottaneet hienosti nämä uudenlaiset tuotteet vastaan ja Tuusulan messuillakin niitä on käytetty kekseliäästi ja tyylikkäästi osana asukkaiden omia kylpyhuoneunelmia. Asiakkaamme ovat sekä trenditietoisia että ympäristöasioihin perehtyneitä. Heille vahingoilta turvattu ja toimiva arki kaivojemme kanssa on itsestäänselvyys. Tällaiseen tarpeeseen pyrimme vastaamaan designtuotteillamme, joissa yhdistyy ajaton estetiikka, kestävä kehitys ja varma tekninen toiminnallisuus”, kertoo Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Lisää Tuusulan asuntomessuista: www.asuntomessut.fi. Huom! Asuntomessut järjestetään tänä vuonna poikkeusjärjestelyin, ohjeet siitä löytyvät myös tapahtuman web -sivuilta. 

Voit myös tutustua upeisiin messukohteisiin, joissa on asennettuna Vieser designkaivot:

 

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

 

Lisätietoja:

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/fi

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi