Vieser mukana Nordbygg messuilla Tukholmassa

Uniikeista designkaivonkansista ja korkealaatuisista lattiakaivoista tunnettu Vieser on mukana Pohjoismaiden suurimmilla rakennus- ja kiinteistöalan Nordbygg messuilla, Tukholmassa 26. – 29. huhtikuuta osastolla A20:40.

Messujen kantava teema, kestävä kehitys, sopii Vieserille erinomaisesti, sillä vastuullinen ja kestävän kehityksen arvoille perustuva liiketoiminta on ollut yksi Vieserin kulmakivistä aina vuoden 1973 ensiaskeleista lähtien. Vieserin lattiakaivot korvasivat aikanaan valurautaiset edeltäjänsä ja ovat siitä lähtien auttaneet estämään vesivahinkoja, vähentäneet ennenaikaista korjausrakentamista ja pidentäneet näin rakennusten elinkaarta.

”Kestävä kehitys on nostettu Vieserillä yhdeksi strategian kärkihankkeista, ja olemme sitoutuneet siihen vahvemmin kuin koskaan. Meille on tärkeää ymmärtää oman toimintamme tarkka hiilijalanjälki – ja tuon jäljen pienentäminen kaikin mahdollisin keinoin”, toteaa Annika Jyllilä-Vertigans CEO.

Vieserin osastolla esitellään tuotevalikoiman uutuus, markkinoiden matalin lattiakaivo -Vieser One Extra Low. Matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Tehokkaan 1,2 l/s virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen. Vieser One Extra Low kaivon vesilukon toiminta perustuu innovatiiviseen kalvotekniikkaan.

”Uuden rakentamisen sijaan voidaan päätyä korjaamaan vanhaa ja näin säästää ympäristöä. Vieserin matala kaivo soveltuu erinomaisesti korjausrakentamiseen ja se on yhteensopiva kaikkien Vieserin kansiratkaisujen sekä korokerenkaiden kanssa”

Jens Persson Head of Sales Scandinavia

Osastolla on esillä myös linjalattiakaivo Vieser Line, jonka Core-sarja on laajentunut uusilla pituuksilla sekä upealla mustalla kansivaihtoehdolla sekä korkeatasoisesta muotoilustaan mm. Fennia Prize -kunniamaininnan saaneita design -lattiakaivoja. Yhdistämällä Vieser Extra Low kaivon Vieser Line linjalattiakaivoon syntyy todella matala linjalattiakaivoratkaisu, jonka korkeus kannen kanssa on ainoastaan 90mm.

Vieser Line Coren neljä eri kokovaihtoehtoa tarjoavat entistä enemmän vapautta kylpyhuoneen suunnitteluun. Linjalattiakaivot voidaan sijoittaa joustavasti mihin tahansa kylpyhuoneen lattiassa. Kiinni seinään, seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa ja useita vierekkäin. Suunnittelussa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan uutuustuotteisiimme osastolle A20:40!