Vieser mukana Sisustussuunnittelijoiden kesäpäivillä Billnäsissä

Lattiakaivovalmistaja Vieser on mukana Sisustussuunnittelijat ry:n kesäpäivillä Billnäsissä 7.6.2022 esittelemässä palkittuja Design – kansiaan. Nämä kylpyhuoneen katseenvangitsijat on luotu ilman teknisiä kompromisseja mahdollistamaan suunnittelijalle täyden vapauden.

Kotimainen Vieser on jo vuosikymmenten ajan tarjonnut suomalaisiin kylpyhuoneisiin toimivan ja varman kaivoratkaisun. LVI – alan ammattilaisille tuttu Vieser – kaivo on kehitetty huippuunsa asti tekemään sille tärkein tehtävä; viemään vesi pois kylpyhuoneen lattialta, nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi Suomessa on totuttu siihen, että lattiakaivon puhdistus on helppo ja harvoin tehtävä toimenpide. Kiitos Vieserin kaivon, näin asia usein koetaan.

Kylpyhuoneen uudet vaatimukset

Ajat ja ihmisten vaatimukset kuitenkin muuttuvat. Erityisesti kylpyhuoneiden sisustuksiin on viimeisten vuosien aikana tullut paljon erilaisia vaihtoehtoja ja niiden sisustukseen käytetään paljon aikaa ja harkintaa. Itseilmaisu sisustuksessa, kestävän kehityksen asettamat vaatimukset, rohkeatkin valinnat väreissä ja materiaaleissa ovat jo uutta arkea. Juuri näitä, muista kuin teknisistä lähtökohdista nousevia tarpeita ajatellen, Vieser uudisti muutamia vuosia sitten näkyvän osan tuotevalikoimastaan – mukaan tulivat niin kutsut design – lattiakaivonkannet. Niiden tehtävä on tarjota sisustukseen juuri se jokin, joka osaltaan täydentää – tai rohkeasti alleviivaa kylpyhuoneen haluttua tyyliä ja tunnelmaa.

Kaunis ja toimiva

Vaikka Design – kannet on luotu katseenvangitsijaksi kylpyhuoneessa, niiden kohdalla ei ole tehty yhtäkään teknistä kompromissia. Kannet on suunniteltu siten, että ne ovat aina täysin yhteensopivia perinteisten Vieser -lattiakaivojen kanssa. Niiden tekniset ominaisuudet säilyvät täysin samoina tehokkuuden, vesiturvallisuuden ja huollon suhteen. Kansivalikoima jättää kuitenkin kaivon näkyvään osaan liittyvät päätökset sille, joka asunnossa asuu – tai hotellia suunnittelee. Tällöin jää vapaus tehdä valinnat visuaalisuuden perusteella, tinkimättä turvallisuudesta sekä helposta ja varmasta asennuksesta.

Design -kansia on kehitetty yhteystyössä suomalaisten muotoilutoimistojen, kuten Pentagonin ja Aivanin kanssa. Valikoimassa on neliön- ja ympyränmallisia suuria kansia eri materiaaleilla, kuten myös suuren suosion saavuttanut kotimainen linjalattiakaivo, Vieser Line. Tämä kotimainen ratkaisu selvästi puhuttelee suomalaista yleisöä, ja sitä pääseekin tänä kesänä näkemään seitsemässätoista eri kohteessa Naantalin asuntomessuilla.

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Mökkeily – tai pikemminkin asuminen ja etätyöskentely kahdessa osoitteessa, on nykyään entistä suositumpaa. Tämä asettaa myös uusia vaatimuksia vapaa-ajan asumiselle ja erityisesti kylpyhuoneille. Sisustussuunnittelija Milla Alftanin upea kakkoskoti sai upeaan kylpyhuoneeseensa Vieserin kaivot. Katso Milla ihanat kylpyhuonekuvat täältä.

Billnäsissä Vieserin osastolla desingkaivoja esittelevät Vieserin arkkitehtimyynnistä Suomessa vastaava myyntipäällikkö Lauri Hiilinen sekä Vieserin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Anna Elo. ”On hienoa päästä taas live -tapahtumiin, kohtamaan ihmiset ja kuulemaan uusista projekteista. Olemme todella iloisia, että voimme olla taas mukana Kesäpäivillä”, toteaa Hiilinen.

Vieser yrityksenä

Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Vieserin tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Kauhajoella jo vuodesta 1973, missä valmistus tapahtuu edelleen. Myös kaikki muotoiluyhteistyö on kotimaista. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Lisätietoja:

www.vieser.fi/fi

Julkaisuvapaita kuvia