Vieser Oy nimittää uuden toimitusjohtajan – Annika Jyllilä Vertigans

Vieser Oy, Tiedote 9.2.2018

Annika Jyllilä-Vertigans Vieser Oy:n uusi toimitusjohtaja Suomalaisen perheomisteisen Serres Group -konsernin tytäryhtiö Vieser Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan: Annika Jyllilä-Vertigans aloittaa tässä tehtävässä 12.2.2018. Jyllilä-Vertigansin tausta kansainvälisessä kaupassa sekä asiakaskokemuksen kristallisoimisen parissa on omiaan luotsaaman yrityksen kohti uusia avauksia. Vieseriä menestyksekkäästi aiemmin luotsannut toimitusjohtaja, Mika Hagberg, jatkaa emoyhtiön, Serres Groupin, toimitusjohtajana.

“Vieserin tarina on kiinnostava; samalla sekä uusi että vanha. Yrityksen itsenäinen toiminta alkoi 2016 alusta mutta liiketoiminnalla on Serres Oy:n alaisuudessa jo lähes 40-vuotiset juuret suomalaisessa osaamisessa ja innovaatiossa. Vieserin pitkäjänteinen ja asiakaskeskeinen työ on tuottanut hedelmää ja yrityksen tulevaisuus on tyytyväisten asiakkaiden, osaavan tiimin ja toimivan oman tuoteportfolion myötä vakaalla pohjalla. Mutta meillä on ilahduttavasti tilaa kasvaa uusia asiakasryhmiä huomioiden ja heille uutta tarjoten – Uuden kulmakertoimen hakeminen kuluttajakentässä design-tarjooman myötä on meille yrityksenä erittäin mielenkiintoinen haaste. On ilo liittyä Vieser-tiimiin ja lähteä yhdessä rakentamaan uutta.” toteaa Jyllilä-Vertigans.

”Jyllilä-Vertigansilla on tähän tärkeään tehtävään hyvin soveltuva tausta kansainvälisen osaamisensa ja asiakaslähtöisyytensä kautta. Nämä osaamiset ovat elintärkeitä tulevaisuuden haasteisiin vastattaessa ja yrityksen jatkuvaa kehitystä turvattaessa. Toivotan Jyllilä-Vertigansille parhainta onnea hänen uudessa tehtävässään” toteaa Håkan Olson, Vieser Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoa:
Annika Jyllilä-Vertigans, Toimitusjohtaja Vieser oy
Puh. 0400-661252

Annika.Jyllila-Vertigans@vieser.fi/fi

Vieser Oy
Vieser on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat pohjanmaalaisessa ammattitaidossa ja skandinaavisessa huippumuotoilussa. Olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen muotoiluun ja SMART-ratkaisuihin jo yli 40 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia lattiakaivoratkaisuja, jotka täyttävät ja myös ylittävät niin ammattilaisasiakkaidemme kuin myös loppukäyttäjien eli kodinomistajien vaatimukset.

Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa ja meillä on vahva asema myös muualla Pohjoismaissa – asiakkaamme valitsevat tuotteemme yhä uudelleen ja uudelleen.

Vieser on osa Serres Group -yritysperhettä, jonka ensimmäinen yritys on perustettu vuonna 1973. Serres Groupin liikevaihto oli noin 55 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja yritys työllisti yli 350 henkilöä.