On aika määrittää huomisen kylpyhuoneet – Vieser Habitaressa – osasto 7C101

Vieser Oy, Tiedote 3.9.2018

Katso pintaa ja syvemmälle

Yhteistyö ja uusi ajattelu –  Vieser – Aivan – Pentagon Design

Tulevaisuuden luksus syntyy huippumuotoilusta ja uusista materiaaleista. Esittelemme Habitare-messuilla uudet, ylelliset puusta, Duratista ja Dektonista valmistetut design-lattiakaivomallistot.

Kylpyhuoneiden merkitys kodeissa on korostunut. Kylpyhuoneista on tullut merkityksellisiä elämänlaatua parantavia paikkoja, arjen keitaita. Kokemuksellisuus, kauneus ja kestävät materiaalit luovat kylpyhuoneista rajattoman luovuuden tiloja. Kaiken keskiössä on kestävän kehityksen mukainen kierrätysmateriaalien hyödyntäminen, ajaton muotoilu yhdistettynä 40 vuoden ajalta kerättyyn vankkaan tekniseen edelläkävijyyteen ja osaamiseen märkätilaratkaisuissa.

”Panostamme vahvasti asiakaskeskeiseen tuotemuotoiluun ja käytännöllisiin, toimiviin tuotteisiin, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea – mutta se ei vielä riitä. Haluamme myös, että valikoimamme tukee ihmisten sisustusunelmia ja inspiroi heitä näkemyksellisiin valintoihin.” kertoo Jyllilä-Vertigans, jonka mukaan eri konseptien kuratoiminen niin että materiaalit ja värisävyt toistuvat harmonisesti on tärkeä osa asiakkaan palvelua. ”Kylpyhuoneessa vietetään omaa aikaa, rauhoitutaan kylvyssä, rentoudutaan. On tärkeätä, että tila miellyttää silmää ja tunnelma on harmoninen, elämisen laatua parantava.”

Järjestämme Habitaressa keskiviikkona 12.9. klo 16  kutsuvierastilaisuuden:
”Kylpyhuone – Rajattoman luovuuden tila!? Taide kohtaa materiaalisuunnittelun”. Puhujana Creative Director Geert Decock – Duratin Palace-malliston luoja. Esittelemme myös Vieser, Aivan, Pentagon Design -yhteistyötä. Uusina materiaaleina Durat, Dekton ja Accoya. Tilaisuus livestreamataan Vieserin Facebookissa.

Lisätietoa:
Annika Jyllilä-Vertigans, Toimitusjohtaja Vieser oy
Puh. 0400-661252

Annika.Jyllila-Vertigans@vieser.fi/fi

Vieser Oy
Vieser on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat pohjanmaalaisessa ammattitaidossa ja skandinaavisessa huippumuotoilussa. Olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen muotoiluun ja SMART-ratkaisuihin jo yli 40 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia lattiakaivoratkaisuja, jotka täyttävät ja myös ylittävät niin ammattilaisasiakkaidemme kuin myös loppukäyttäjien eli kodinomistajien vaatimukset.

Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa ja meillä on vahva asema myös muualla Pohjoismaissa – asiakkaamme valitsevat tuotteemme yhä uudelleen ja uudelleen.

Vieser on osa Serres Group -yritysperhettä, jonka ensimmäinen yritys on perustettu vuonna 1973. Serres Groupin liikevaihto oli noin 55 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja yritys työllisti yli 350 henkilöä.

Inspiroidu osoitteessa vieser.fi/fi
#simplysmartliving #smartwithwater #smartsolutionsforbetterliving
@Instagram @vieserliving