Älykkäitä ratkaisuja sujuvan arjen hyväksi

Aloitimme sieltä minne ei ole tapana keskittyä…

Lähdimme kehittämään ainutlaatuisia ratkaisuja kylpyhuoneen pinnan alle. Siinä olemme 45 vuoden aikana kartuttaneet osaamista, mikä on suunniteltu osaksi luotettavia ja toimivia lattiakaivojamme. Olemme määrittäneet alamme normeja uusiksi kerta toisensa jälkeen. Pinnan alta olemme nostaneet katseemme kylpyhuoneen näkyviin osiin. Tarjoamme enenevässä määrin ratkaisuja, jotka myös luovat kylpyhuoneen tunnelmaa.

…nyt määritämme huomisen kylpyhuoneita.

Kotimme kertovat meistä. Ja ihmiset haluavat yhä enemmän vaikuttaa kotiensa yksityiskohtiin – myös kylpyhuoneessa. Siksi kehitämme älykkäitä ratkaisuja, joita on helppo muunnella ja jotka tarjoavat design-vaihtoehtoja itsensä ilmaisemiselle. Luotettavat, toimivat ratkaisut ovat kaiken perustana. Niin annamme parhaat edellytykset Vieser-tuotteiden parissa työskenteleville sekä niiden kanssa eläville. Jatkuva kehitys on meille luontaista – sujuvan ja kestävän arjen hyväksi.

”Olemme aina panostaneet käyttäjävetoiseen tuotemuotoiluun ja käytännöllisiin, toimiviin tuotteisiin, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Nyt tarjoamme vielä enemmän. Kehitämme valikoimaamme älykkäillä ratkaisuilla ja ihmisten sisustusunelmia monipuolisesti tukevalla designilla. Inspiroimme näkemyksellisiä ja kestäviä valintoja. Se mitä ihmiset haluavat kodeiltaan ja kylpyhuoneiltaan kehittyy koko ajan. Yhdessä kumppaneidemme kanssa määrittelemme millaisia huomisen kylpyhuoneet ovat. Sujuvan ja toimivan arjen hyväksi.”
–Annika Jyllilä-Vertigans, toimitusjohtaja, Vieser