Vieser Simply smart living

Vieserin Suomen tiimi kasvaa

Vuoden alku on tuonut meille paljon iloisia uutisia, ja menestyksekäs alkuvuosi jatkuu, kun voimme toivottaa tervetulleeksi jälleen kaksi uutta vahvistusta tiimiimme.

Lauri Hiilinen, Design Sales Manager, tuo osaamista ja kokemusta erityisesti progressiivisten tuotteiden myyntitiimiin. Laurilla on vankka kokemus niin myynnin kuin muotoilun ja kylpyhuoneiden alalta, ja hän tulee viemään suomalaisen designin viestiä eteenpäin rautaisella ammattitaidolla.

Simo Suurkuukka, Project Manager, tulee vahvistamaan tuotekehitystiimiämme uusien innovaatioiden kehityksessä ja digitalisaatioprojekteissa. Simon vahva tekninen koulutustausta ja kokemus LVI-suunnittelun alalta vahvistaa timanttista tuotekehitystiimiämme entisestään, ja vie Vieseriä kohti yhä innovatiivisempaa tulevaisuutta.

Rekrytoimme aiemmin tänä vuonna lisää vahvistuksia Pohjoismaihin ja nyt lisäämme osaamista ja vahvuutta myös Suomessa. Maltamme tuskin odottaa, mihin tuleva vuosi ja uudet kykymme vielä vievät meidät.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.