Kesän kauneimmat kylpyhuonetrendit esillä Loviisan asuntomessuilla

Kylpyhuoneiden uusimmat trendit ovat kattavasti esillä pian avautuvilla Loviisan asuntomessuilla.

Kylpyhuoneissa nähdään muun muassa upeita suuria laattoja niin seinissä kuin lattioissakin kauniissa luonnonläheisissä sävyissä. Ammattitaitoisten laatoittajien työnjälkeä voi ihailla useassa kohteessa, kylpyhuoneiden lisäksi kodinhoitohuoneiden lattioihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Linjalattiakaivot jatkavat suosiotaan. Taustalta löytyy yksinkertainen selitys: nämä pitkän muotoiset, usein seinän viereen asennettavat kaivot, mahdollistavat suurten laattojen käytön ilman, että laattoja tarvitsee juurikaan leikata. Huomaamattomat laatoitettavat lattiakaivon kannet ovat myös selvästi löytäneet tiensä suomalaisiin koteihin. Nämä auttavat luomaan kauniita yhtenäisiä lattiapintoja.

Saunat ja kylpyhuoneet tulvivat luonnonvaloa. Monesta talosta avautuvat suuret ikkunat merimaisemineen kylpijöille. Ehkä hieman yllättäen, ammeet ovat tehneet uuden tulemisen.

Ylellistä tunnelmaa luovat hienot altaat, kupariset hanat ja marmorikuvioiset laatat sekä kaarevat peilit. Talojen pohjasuunnittelussa on huomioitu hyvin arjen toiminnallisuus. Kylpyhuoneita on sijoitettu makuuhuoneiden ja vaatesäilytyksen yhteyteen.

Suosittelemme vierailua näihin kohteisiin:

11​ Villa Sten​
Upea sauna, josta merimaisema, tummat dramaattiset laatat, tupla suihku, jossa hienot kupariset hanat ja linjalattiakaivot.

13​ Villa Kruunu​
Kauniit vaaleat marmorikuvioiset laatat ja lattiasta kattoon ylettyvä merimaisema ammeesta. Yhtenäinen lattia ja linjalattiakaivot. Yläkerran wc yllättää sinut varmasti. Rantasaunan suihkussa hauska diy kaivoratkaisu.

16​ Tommy Helstenin Wisdom House
Upeat tummat laatat, erikoisen pitkät linjalattiakaivot sekä hieno tuplalavuaari.

19 Kuningattarenhelmi
Saunan yhteydessä koteloitu amme, jossa hieno laatoitus ympärillä. Tuplasuihku, jossa linjalattiakaivot. Yläkerran kylpyhuoneessa hieno yhtenäinen luonnollisen sävyinen laatoitus ja siihen mukautuva Vieser Flip kaivon kansi.

23 Jukkatalon Linnatuuli​
Toimiva pohjaratkaisu yhdistää kylpyhuoneen, makuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen. Pihasaunassa viihtyy varmasti. Täällä myös hienot tummat laatat, tuplasuihku ja linjalattiakaivot.

Kotimainen Vieser Line -linjalattiakaivo laatoitettavalla kansivaihtoehdolla on nähtävillä useassa messukohteessa. Kuvassa Villa Kruunun hieno laatoitus. Vieser Line -linjalattiakaivon alla lattiakaivon tehtävää hoitaa suomalaisille tuttu, perinteinen ja varma Vieser -lattiakaivo. Lue lisää
Pieni huomaamaton neliön muotoinen Vieser Flip -kansi Kuningattarenhelmessä. Tutustu Flipiin.