Ljust badrum med nyanser av trä

Badrumsdrömmar blev verklighet i Göteborg.
Naturliga ljusa nyanser

Vissa badrum lämnar ett oförglömligt intryck vid första ögonkastet. Ett av dem är det nyrenoverade badrummet i en villa i Härryda utanför Göteborg. Naturliga nyanser sätter tonen för det öppna och ljusa badrummet som utstrålar lugn och en tidlös elegans.

De stora golvplattorna har parats ihop med Viesers vackra golvbrunnslock i Accoyaträ. Designlocken Vieser Square har storleken 60 x 60 cm. De stora plattorna skapar ett personligt uttryck i badrummet och fångar blicken.

Det stora och stabila locket känns tryggt att stå på i duschen och träet känns varmt och behagligt under fötterna. Gallerlocket i Accoyaträ har en giftfri behandling som gör att det tål att användas i våtrum. Det är dessutom ett idealiskt val om man vill använda större klinker och kakel i badrummet.

Vardagslyx

Viesers filosofi bakom företagets designlock är att sätta guldkant på vardagen och skapa lite spakänsla. Badrummet är den plats där många börjar och avslutar sin dag. Hur upplevelsen av dessa stunder blir spelar roll och är något man kan påverka med sina materialval. Lockets material påverkar också bland annat ljudmiljön i badrummet när vattnet smattrar mot trälocken. Denna lilla detalj kan föra tankarna till sommaren och vattnet som skvalpar vid bryggan.

De stora Vieser Square-locken är gjorda för att stå på när man duschar och för att kombineras med en matchande regndusch. Locken i Accoyaträ finns i en vitvaxad version eller i oljat utförande med en varmare nyans. Vi erbjuder även mörkare lock i Kebonyträ samt beklädbara lock som kan kläs med valfria plattor. Tanken är att ge dig möjlighet att välja en lösning som motsvarar din vision och dina badrumsdrömmar.

Design utan kompromisser

Ordet design associeras ofta med ömtåliga och vackra föremål som kan kräva kompromisser med hållbarheten. När det gäller golvbrunnslock är sådana kompromisser otänkbara, för oavsett hur snyggt locket ser ut är produktens primära funktion alltid att få ut vattnet ur badrummet snabbt, effektivt och säkert, år efter år.

Därför bygger alla våra designlock på Viesers golvbrunnssystem. De är gjorda för att användas tillsammans och vara lätta att installera. Viesers typgodkända golvbrunnar finns installerade i över sex miljoner nordiska hem.

Vieser Square – en perfekt kombination av formgivning och funktionalitet.

Intresserad? Kom och kika på våra produkter.

 

Se mer från inredningsbyrån bakom badrummet (på Instagram):

Inredningsdesign: @studioa3.se

Byggfirma: A3Byggprojekt

Foto: @fotografanders

 

 

 

Products used

Vieser Square Accoya-sil, vaxad