Vieser Square 600x600mm Tile insert- sil

RSK 3317301
EAN 6430066742042

Vieser Square 600 x 600mm Tile insert, är ett alternativ till överdel i Vieser Square Design golvbrunnssystem.

*Vieser Square golvbrunnssystem består av en över och en underdel. Tillhörande golvbrunnar säljs separat:

 

Den finsktillverkade Vieser Line-seriens kakelklädda silalternativ är ett elegant alternativ när man vill att golvbrunnen ska framhävas så lite som möjligt. Silen kan kläs i samma kakel/yta (t.ex. mikrocement, harts) som används i badrummet i övrigt. Sil kan kaklas för att matcha resten av badrummets kakel/ytor (till exempel mikrocement, harts) så att den smälter in med omgivande golv. Sil kan också belysas genom att välja helt olika kakel till den. 

Den stora sil tillåter användning av stora golv plattor. Du får fina och symmetriska resultat genom att skära stora plattor till mindre bitar som i exempelbilden.

 

  • Kompatibiliteten med alla Vieser One-brunnar gör att du kan välja mellan vertikal, horisontell eller spygatt golvbrunn, vilket garanterar snabb och enkel installation.
  • Vieser One-brunnarna ger dig också tre DN32/40-sidoinlopp som underlättar golvbrunnens placering och rörnätets installation.
  • Lämpar sig för både nybyggen och renoveringar.
  • Det är även möjligt att placera flera golvbrunnar bredvid varandra.
  • Golvbrunnens vattentäthet och funktion har bekräftats i tester enligt standarden EN 1253-2, som även utgör grunden för Vieser One-golvbrunnens typgodkännande. (Vieser One-golvbrunnens typgodkännande)
  • Kompatibiliteten med Vieser One-golvbrunnarna ger användarna ett vattenlås som är lätt att ta ut, rengöra och lägga tillbaka.

Golvbrunnssystem med Viesers golvbrunnar och lock har 10 års systemgaranti.

Tekniska specifikationer

Vieser No.
6003628
RSK
3317301
EAN
6430066742042
Förpackning ( låda/pall )
1/10
Förpackningsdimensioner
66 x 4,5 x 66cm
Material
Rostfritt stål (AISI 304)
Användning
Lämplig för avloppshantering av normalt hushållsavloppsvatten enligt Miljöministeriets förordning om byggnaders vatten- och avloppsinstallationer.
Kakel max. tjocklek i det kaklade locket (installation med kakellim)
15mm
Kakel max. tjocklek i det kaklade locket (installation med murbruk)
12mm
Allmän information

Förpackningen innehåller: Vieser Square 600x600 mm Tile insert-sil och Vieser-lyftverktyg för enklare rengöring av golvbrunnen.

Vieser Square-golvbrunnssystemet består av två delar, en ränna och den valda silen. Dessutom säljs lämpliga golvbrunnar separat:

Intresserad?
Kontakta oss