Vieser Flip beklädbart lock 146x146

RSK 7129522
EAN 6430066742424

Vieser Flip är en nytt dubbelsidigt golvbrunnslock som kan användas på två olika sätt. Ena sidan av locket kan bekläs med valfria klinkerplattor och den andra har en stilren stålyta.

Genom att beklä locket med klinker kan man antingen låta det smälta in i badrumsgolvet eller accentuera det genom att välja annorlunda plattor än i resten av golvet.

Den kompakta storleken gör locket idealiskt även för små badrum och passar både nybyggen och renoveringar. Snygga och modifierbara Vieser Flip är kompatibel med alla våra funktionssäkra Vieser-golvbrunnar, som är problemfria och enkla att använda.

Flip är en särskilt bra lösning för badrumsrenoveringar där man inte vill flytta golvbrunnen eller bygga om fallet i badrummet. Med Flip kan man dessutom skapa ett enhetligt klinkergolv i hela badrummet – också på golvbrunnens plats. Det har hittills endast varit möjligt med en beklädbar Line-golvbrunn.

Vieser Flip designas och tillverkas i Finland och har typgodkännande enligt miljöministeriets bestämmelse (478/2019).

Golvbrunnssystem med Viesers golvbrunnar och lock har 10 års systemgaranti.

Förpackningen innehåller: Vieser Flip (lock och ram)

Ladda ner läggningsexempel:

(PDF) Vieser Flip klinkerläggning

(DWG) Vieser Flip klinkerläggning

 

Tekniska specifikationer

Vieser No.
6004547
RSK
7129522
EAN
6430066742424
Förpackning ( låda/pall )
20/800
Förpackningsdimensioner
18,5 x 1,5 x 22,3 cm
Paket vikt
0,4 kg
Material
Lock: rostfritt stål (AISI 304) Ram: förstärkt plast
Hållfasthet
300 kg (K3)
Användning
Installeras på golvbrunnen i ett badrum med klinkergolv. Installeras i samband med klinkerläggningen. Maxtjockleken på klinkerplattor till locket är 6 mm, fästs med fästmassa. Observera att klinkerplattornas egenskaper påverkar resultatet. Det är möjligt att installera tjockare plattor på locket genom att slipa bottnen eller låta en del sticka ut. Plattan/plattorna som placeras i ramen måste i regel kapas. Utrymmet mellan golvbrunnen och ramen får inte tätas.  
Allmän information

Förpackningen innehåller: Vieser Flip (lock och ram)

Vieser Flip är kompatibel med alla Vieser-brunnar

Intresserad?
Kontakta oss