Vieser Dot ⌀600 mm Kebony-sil, Oljad

RSK 7129832
EAN 6430066741625

Ett silalternativ till Vieser Dot Design-golvbrunnssystemet är Vieser Dot 600mm Kebony, Oljad.

*Vieser Dot-golvbrunnssystemet består av två delar, en ränna och den valda silen. Dessutom säljs lämpliga golvbrunnar separat:

Giftfri och ekologiskt producerad kebony är hårt, hållbart och vackert trä. Kebony-produkterna mättas i en patenterad process där träet behandlas med furfurylalkohol i tryck och värme så att dess molekylstruktur förändras.  Den hundraprocentigt biobaserade impregneringen består främst av furfurylalkohol och är en biprodukt av sockerrörshantering.  Detta innebär att Kebony-trä är giftfritt och helt hälsosäkert. Kebony har tilldelats den nordiska Svanenmärkningen.  

Fördelar med Kebony-silen:
  • Hållbar: Kebonys® utseende och egenskaper han jämföras med de bästa tropiska hårda träslagen. Det härrör emellertid från hållbart skogsbruk och belastar inte regnskogen.
  • Måttbeständig: Kebony utvidgas och krymper 40–60 procent mindre än andra träslag.  Formens ursprungliga mått lever högst 1–2 procent.
  • Hållbara källor: 100 procent radiatatall från skogar som uppfyller miljökraven och som har FSC-, PEFC- eller något annat regionalt certifikat.
  • Säker och giftfri: Barnvänlig: Stickfri och giftfri.
  • Behandlingsmetod: Kebony®-produkterna mättas i en process där träet behandlas med furfurylalkohol i tryck och värme så att dess molekylstruktur förändras.  Furfurylalkohol produceras som en biprodukt på sockerrörsplantager.

Golvbrunnssystem med Viesers golvbrunnar och lock har 10 års systemgaranti.

Vieser Dot 600 mm Kebony-sil finns med en ytbehandling:

Tekniska specifikationer

Vieser No.
6001186
RSK
7129832
EAN
6430066741625
Förpackning ( låda/pall )
1/10
Förpackningsdimensioner
66 x 4,5 x 66cm
Paket vikt
12,5kg
Material
Kebony, Oljad
Storleken på trägallerna i golvavloppslocket
32,72mm
Storleken på öppningarna i golvavloppslocket
4mm
Allmän information

Förpackningen innehåller: Vieser Dot 600 mm Kebony-sil och Vieser-lyftverktyg för enklare rengöring av golvbrunnen.

Vieser Dot-golvbrunnssystemet består av två delar, en ränna och den valda silen. Dessutom säljs lämpliga golvbrunnar separat:

Intresserad?
Kontakta oss