Fräsch ny badrumslook

Utställningshuset Talo Aito på bostadsmässan i Kouvola sommaren 2019 inkluderade flera av våra nya designsilar.
Vieser Square Kebony för att matcha en fyrkantig regndusch

Stora plattor med lite mörkare nyanser än i resten av huset skapar spastämning i det rymliga badrummet till Talo Aito, ett av utställningshusen på bostadsmässan i Kouvola. Vieser Square med sil av mörkt Kebonyträ är en detalj som kompletterar den exklusiva helheten. I en separat bastubyggnad hittar man två Vieser Square-silar av ljust Accoyaträ.

Viesers designsilar har använts för att skapa olika badrumsmiljöer och unika helheter i detta speciella hus.

”Silar i trä är en spännande detalj”
– Husägarna Niina Norovirta och Tuomas Kukkonen
”Vi ville att huset skulle representera finsk byggexpertis och väl genomtänkta lösningar, och därför var Vieser ett naturligt val”, förklarar Niina Norovirta, som byggde sitt nya hem på mässområdet i Kouvola tillsammans med maken Tuomas Kukkonen.

Paret ville ha golvbrunnar som matchar helheten och så sömlöst som möjligt smälter samman med de andra materialen i badrummet. Dessutom ville man att golvbrunnarna skulle vara ett nytt och fräscht element i badrumsinredningen.

”Vi är väldigt nöjda med att ha hittat bra lösningar för varje badrum i Viesers kollektion och att även golvbrunnarna kunde matcha den helhet och det visuella intryck vi ville skapa. Spastämningen i huvudbyggnadens badrum kompletteras av silen i Kebonyträ som matchar det mörka kaklet. I bastubyggnaden fungerade de fyrkantiga Accoya-silarna som utgångspunkt för hela inredningsplaneringen. Silar i trä är en spännande detalj som skapar ett naturligt intryck i ett minimalistiskt badrum som kombinerar traditionellt och modernt.”

Products used

Vieser Square Design Golvbrunn