Familjehus med naturnära harmoni

Hustillverkaren Dekotalos visningshus Ruuti byggdes utan kompromisser med funktionalitet och kvalitet.
Ljuset från vardagsrummets stora fönster sprids naturligt runt om i hemmet.

Många familjer och par gjorde verklighet av sina husdrömmar på Finlands bostadsmässa i Tusby sommaren 2020. Badrum som skapar spakänsla i hemmet spelar idag en stor roll i människors inredningsval. Därför har även kraven blivit alltmer mångskiftande.

Dekotalo Ruuti byggdes för en familj med två barn som ville ha ett hem med gott om plats för allting. Man ville med andra ord ha ett funktionellt hem med utrymme för både lek och avkoppling. Detta hus kombinerar alla dessa behov. Hemmet är en elegant helhet med smart utrymmesanvändning och omsorgsfull finish.

Husets ytor har naturliga nyanser för att skapa ge ett lugnt intryck och stora fönster som släpper in mycket dagsljus och den omgivande naturen i bostaden. Detta ger en känsla av rymlighet och accentuerar färgsättningen i huset.

Locket till designbrunnen Vieser Square fångar blicken i badrummet

Även badrummen präglas av högklassiga materialval, naturliga färger och familjens önskemål om en fungerande vardag. På nedre våningen har badrummet en stor designgolvbrunn av modellen Vieser Square Accoya med trägaller som fångar blicken då man går in. Familjen valde golvbrunnen för dess snygga utseende, men även funktionalitet och komfort var viktiga kriterier.

Designlocken till Viesers golvbrunnar är ett tryggt sätt att använda trämaterial i badrumsgolvet, för materialen är behandlade för att hålla i våtrum. Locket är enkelt att rengöra och lyfta upp när det en dag blir nödvändigt att rensa golvbrunnen. Designlocken till Vieser Square är gjorda för att skapa vardagslyx i badrummet utan att göra avkall på funktionaliteten.

Besök huset virtuellt här.

 

Products used

Vieser Square Accoya-sil, vaxad