Vieser Flip laatoitettava kansi 146x146

LVI 3317309
EAN 6430066742424

Vieser Flip on uusi muuntautuva lattiakaivon kansi, jolla on kaksi käyttötapaa. Kannen toisen puolen voi laatoittaa haluamallaan lattialaatalla ja toisella puolella on ajattoman tyylikäs sileä teräspinta. Vieser Flip on yhteensopiva kaikkien Vieser kaivojen kanssa.

Laatoittamalla kansi voi sulautua huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa tai sitä voidaan vastaavasti korostaa ympäröivästä lattiasta erilaisella laattavalinnalla.

Kompaktin kokonsa ansiosta kansi sopii hyvin pieneenkin kylpyhuoneeseen sekä uudis- että remonttikohteisiin. Kaunis muunneltava Vieser Flip on yhteensopiva kaikkien Vieser-lattiakaivojen kanssa, joiden erinomainen toimivuus tekee käytöstä huoletonta ja sujuvaa.

Flip-kansi on erityisen toimiva ratkaisu silloin, kun kylpyhuone remontoidaan, mutta lattiakaivon paikkaa ja lattian kaatoja ei haluta lähteä muuttamaan. Flipin avulla voidaan luoda kylpyhuoneeseen yhtenäinen laattapinta – myös kaivon kohdalle. Tämähän on yleensä mahdollista toteuttaa vain laatoitettavan linjalattiakaivon avulla.

Kotimaisella Vieser Flip kannella on Ympäristöministeriön asetuksen (478/2019) mukainen tyyppihyväksyntä.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Pakkaus sisältää: Vieser Flip kannen sekä kehyksen.

Lataa laatoitusesimerkit 10x10 ja 15x15 laatoille:

(PDF) Vieser Flip laatoitettava neliökansi esimerkkilaatoitus

(DWG) Vieser Flip laatoitettava neliökansi esimerkkilaatoitus

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
6004547
LVI
3317309
EAN
6430066742424
Pakkaus ( laatikko / lava )
20/800
Pakkauksen mitat
18,5 x 1,5 x 22,3 cm
Pakkauksen paino
0,4 kg
Materiaali
Kansi: ruostumaton teräs (AISI 304) Kehys: vahvistettu muovi
Kestävyys
300 kg (K3)
Asentaminen
Asennus laattalattiaan lattiakaivon päälle. Kehys asennetaan laatoitusvaiheessa. Kannen laatan suositeltava enimmäispaksuus on 6 mm, kiinnitys laattaliimalla. Huomioi, että valitun lattialaatan ominaisuuksilla on vaikutusta lopputulokseen. Paksumman laatan asentaminen kanteen on mahdollista tehdä laatan pohjaa hiomalla tai jättämällä pienen osan laatasta näkyviin. Kehykseen sijoitettavaa laattaa/laattoja joutuu yleensä leikkamaan. Lattiakaivon ja kehyksen väliä ei saa tiivistää.
Yleistä tietoa

Pakkaus sisältää: Vieser Flip kannen sekä kehyksen.

Vieser Flip on yhteensopivia kaikkien Vieser kaivojen kanssa.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä