Vieser Square 600x600mm Laatoitettava - Kansi

LVI 3317301
EAN 6430066742042

Vieser Square Design -lattiakaivojärjestelmään on yhtenä kansivaihtoehtona tarjolla Vieser Square -kansi, 600x600mm, laatoitettavalla kannella.

*Vieser Square lattiakaivojärjestelmä koostuu erillisistä ja erikseen myytävistä osista: kourusta, valitusta kannesta ja kohteeseen sopivasta Vieser - lattiakaivosta. Katso kourun ja kaivojen tuotetiedot:

Kiinnostuitko? Katso jälleenmyyjät.

Suomessa valmistetun Vieser Square sarjan laatoitettava kansi on tyylikäs vaihtoehto silloin kun lattiakaivosta halutaan lähes näkymätön. Laatoitettava kansi voidaan laatoittaa yhteensopivaksi kylpyhuoneen muun laatoituksen/pinnoituksen (esim. mikrosementti, hartsi) kanssa, jolloin kansi sulautuu ympäröivään lattiaan. Kantta voi myös korostaa, valitsemalla siihen kokonaan erivärisen laatan.

Iso kansi mahdollistaa suuren lattialaatan käytön. Kauniin ja symmetrisen lopputuloksen saa leikkaamalla isot laatat segmenteittäin paloiksi, kuten esimerkkikuvassa.

  • Yhteensopivuus kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa mahdollistaa, että käytössäsi voi olla joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo, mikä takaa nopean ja helpon asennuksen.
  • Vieser One -kaivojen myötä käytössäsi on myös lattiakaivojen osalta kolme DN32/40 sivuliitäntää helpottamaan lattiakaivon sijoittelua sekä putkiston asentamista.
  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Useita lattiakaivoja on myös mahdollista sijoittaa vierekkäin.
  • Lattiakaivon vesitiiveys ja toimivuus on todennettu EN 1253-2 standardin mukaisissa testeissä, johon myös Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä perustuu. (Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä).
  • Vieser One -lattiakaivojen ja nestemuodossa levitettävien märkätilojen vedeneristeiden yhteensopivuus ja vesitiiveys on todennettu EN 1253-1 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Vieserin tuotesertifikaatit perustuvat. (Vieser One ja Vieser tuotesertifikaatti) & (Vieser One- & Vieser- tuotesertifikaatti käyttäessä Vieser vedeneristyslaippaa)
  • Yhteensopivuus Vieser One -lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
6003628
LVI
3317301
EAN
6430066742042
Pakkaus ( laatikko / lava )
1/10
Pakkauksen mitat
66 x 4,5 x 66cm
Materiaali
Ruostumaton teräs (AISI 304)
Asentaminen
Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti.
Laatoitettavan kannen laatan max. paksuus (kiinnitys laattaliimalla)
15mm
Laatoitettavan kannen laatan max paksuus (kiinnitys kiinnityslaastilla)
12mm
Yleistä tietoa

Pakkaus sisältää: Vieser Square 600x600mm La ja Vieser nostotyökalun helpottamaan lattiakaivon puhdistusta.

Vieser Square lattiakaivojärjestelmä koostuu kahdesta erillisestä osasta, kourusta sekä valitusta kannesta. Lisäksi kohteelle sopiva Vieser lattiakaivo myydään erikseen:

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä