Vieser Line linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella 800mm

LVI 3315974
EAN 6430066741113

Vieser Line lattiakaivojärjestelmä koostuu kourusta, kannesta sekä asentamiseen tarvittavista osista. Huomioitahan, että kohteeseen ja tarpeisiin sopiva Vieser One lattiakaivo pitää ostaa erikseen.

Katso Vieser lattiakaivovaihtoehdot täältä

Suomessa valmistetun Vieser Line sarjan laatoitettava kansivaihtoehto on tyylikäs vaihtoehto silloin kun lattiakaivosta halutaan lähes näkymätön. Laatoitettava kansi voidaan laatoittaa yhteensopivaksi kylpyhuoneen muun laatoituksen/pinnoituksen (esim. mikrosementti, hartsi) kanssa.

  • Yhteensopivuus kaikkien Vieser One kaivojen kanssa mahdollistaa, että käytössäsi voi olla joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo, mikä takaa nopean ja helpon asennuksen.
  • Vieser One kaivojen myötä käytössäsi on myös lattiakaivojen osalta kolme DN32/40 sivuliitäntää helpottamaan lattiakaivon sijoittelua sekä putkiston asentamista.
  • Voidaan sijoittaa täysin turvallisesti 1.) kiinni seinään 2.) pienellä välimatkalla seinän läheisyyteen tai 3.) keskelle lattiaa. Tuote voidaan sijoittaa asiakasta miellyttävin, visuaalisin perustein, sillä kaikki asennustavat ovat yhtä toimintavarmoja vesieristyksen suhteen.
  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Useita lattiakaivoja on myös mahdollista sijoittaa vierekkäin.
  • Lattiakaivon vesitiiveys ja toimivuus on todennettu EN 1253-2 standardin mukaisissa testeissä, johon myös Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä perustuu. (Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä)
  • Vieser One lattiakaivojen ja nestemudossa levitettävien märkätilojen vedeneristeiden yhteensopivuus ja vesitiiveys on todennettu EN 1253-1 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Vieserin tuotesertifikaatit perustuvat. (Vieser One ja Vieser tuotesertifikaatti).
  • Yhteensopivuus Vieser One lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.
  • Ei sovellu muovimatolle käytettäväksi.
  • Tuote saatavana myös 1000mm, 900mm ja 700mm mitassa, katso tuotteet täältä.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Vieser Line

Lataa vedeneristys- ja rakennekuvat (PDF & DWG)

Lataa Vieser Line linjalattiakaivo 800mm esimerkkilaatoitus (PDF) 

Kiinnostuitko?

Löydä jälleenmyyjä

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
52921
LVI
3315974
EAN
6430066741113
Pakkaus ( laatikko / lava )
1/30
Pakkauksen mitat
83 x 9 x 26,5cm
Pakkauksen paino
7,4kg
Materiaali
Ruostumaton teräs (AISI 304)
Asentaminen
Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Voidaan sijoittaa 1.) täysin kiinni seinään 2.) jättää pienen välin kaivon ja seinän väliin tai 3.) keskelle lattiaa. Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Useita lattiakaivoja on myös mahdollista sijoittaa vierekkäin.
Laatoitettavan kannen laatan max. paksuus (kiinnitys laattaliimalla)
15mm
Laatoitettavan kannen laatan max. paksuus (kiinnitys kiinnityslaastilla)
12mm
Yleistä tietoa

Vieser Line lattiakaivojärjestelmä koostuu kourusta, kannesta sekä asentamiseen tarvittavista osista. Huomioitahan, että kohteseen ja tarpeisiin sopiva Vieser One lattiakaivo pitää ostaa erikseen.

Katso Vieser lattiakaivovaihtoehdot täältä

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä