Vieser Dot ⌀600mm Kebony, Öljytty - Kansi

LVI 3315993
EAN 6430066741625

Vieser Dot Design lattiakaivojärjestelmään on yhtenä kansivaihtoehtona tarjolla Vieser Dot ⌀600mm Kebony, Öljytty.

*Vieser Dot lattiakaivojärjestelmä koostuu erillisistä ja erikseen myytävistä osista: kourusta, valitusta kannesta ja kohteeseen sopivasta Vieser - lattiakaivosta. Katso kourun ja kaivojen tuotetiedot:

Kiinnostuitko? Katso jälleenmyyjät.

Myrkytön ja ekologisesti tuotettu Kebony on kovaa, kestävää ja kaunista puuta. Kebony-tuotteet perustuvat prosessiin, jossa puu käsitellään patentoidussa prosessissa furfuryl-alkoholiin paineen ja lämmön avulla niin, että sen molekyylirakenne muuttuu. 100% biopohjainen pääosin furfuryl-alkoholipohjainen käsittelyneste saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena. Tästä johtuen puu on myrkytöntä ja täysin turvallista. Kebony onkin saanut Pohjoismaisen Joutsenmerkin.

Kebony kannen edut:
  • Kestävä: Kebonyn® ulkonäkö ja ominaisuudet vastaavat parhaita trooppisia kovapuita. Se on kuitenkin kestävän kehityksen mukainen luonnonpuu eikä kuluta sademetsää.
  • Mittapysyvä: Turvotus ja kutistuminen on 40-60% vähemmän kuin muissa puissa.  Muoto elää enintään 1-2 % alkuperäisestä mitasta.
  • Kestävistä lähteistä: 100 % radiatamäntyä, peräisin metsistä, joilla on FSC- tai PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.
  • Turvallinen & myrkytön: Lapsiystävällinen: Tikkuuntumaton ja myrkytön.
  • Käsittelymenetelmä: Kebony®-tuotteet perustuvat prosessiin, jossa puu käsitellään furfuryl-alkoholilla paineen ja lämmön avulla niin, että sen molekyylirakenne muuttuu. Furfuryl-alkoholi tuotetaan sokeriruokoviljelmän sivutuotteena.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Vieser Dot ⌀600mm Kebony- kansi on saatavilla yhdellä pintakäsittelyllä:

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
6001186
LVI
3315993
EAN
6430066741625
Pakkaus ( laatikko / lava )
1/10
Pakkauksen mitat
66 x 4,5 x 66cm
Pakkauksen paino
12,5kg
Materiaali
Kebony, Öljytty
Kannen puuriman leveys
32,72mm
Kannen rimoitusaukotuksen leveys
4mm
Yleistä tietoa

Pakkaus sisältää: Vieser Dot ⌀600mm Kebony kannen ja Vieser nostotyökalun helpottamaan lattiakaivon puhdistusta.

Vieser Dot lattiakaivojärjestelmä koostuu kahdesta erillisestä osasta, kourusta sekä valitusta kannesta. Lisäksi kohteelle sopiva Vieser lattiakaivo myydään erikseen:

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä