Vieser Dot ⌀600mm - Kouru

LVI 3315981
EAN 6430066741540

Vieser Dot lattiakaivojärjestelmä koostuu kahdesta erillisestä osasta, kourusta sekä valitusta kannesta. Lisäksi kohteelle sopiva Vieser lattiakaivo myydään erikseen.

Vieser Dot on muotonsa ja kokonsa puolesta uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, joka viimeistelee kylpyhuoneesi sisustuksen.

  • Yhteensopivuus kaikkien Vieser One kaivojen kanssa mahdollistaa, että käytössäsi voi olla joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo, Mikä takaa nopean ja helpon asennuksen.
  • Vieser One kaivojen myötä käytössäsi on myös lattiakaivojen osalta kolme DN32/40 sivuliitäntää helpottamaan lattiakaivon sijoittelua sekä putkiston asentamista.
  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Lattiakaivon vesitiiveys ja toimivuus on todennettu EN 1253-2 standardin mukaisissa testeissä, johon myös Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä perustuu. (Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä)
  • Vieser Dot lattiakaivojärjestelmässä on patentoitu ratkaisu mikä mahdollistaa, että asennus on täysin turvallinen ja vedeneristyksen liitos on täysin vesitiivis. Vieser One lattiakaivojen ja nestemuodossa levitettävien märkätilojen vedenristeiden yhteensopivuus ja vesitiiveys on todennettu EN 1253-1 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Vieserin tuotesertifikaatit perustuvat. (Vieser One ja Vieser tuotesertiffikaatti) & (Vieser One & Vieser tuotesertifikaatti käyttäessä Vieser vedeneristyslaippaa)
  • Vieser Dot on erittäin käyttäjäystävällinen lattiakaivojärjestelmä. Yhteensopivuus Vieser One lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.
  • Ei sovellu muovimatolle käytettäväksi.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Lataa vedeneristys- ja rakennekuvat (PDF & DWG)

Kiinnostuitko?

Löydä jälleenmyyjä

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
6001178
LVI
3315981
EAN
6430066741540
Pakkaus ( laatikko / lava )
1/11
Pakkauksen mitat
66 x 10 x 66cm
Pakkauksen paino
12,5kg
Materiaali
Ruostumaton teräs (AISI 304)
Yleistä tietoa

Pakkaus sisältää kaiken Vieser Dot ⌀600mm lattiakaivojärjestelmä asentamiseen tarvittavan.

Huomioitahan, että Vieser Dot ⌀600mm kansi ja Vieser One lattiakaivo pitää ostaa erikseen. 

 

 

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä