Valoa ja puun sävyjä kylpyhuoneessa

Upea kylpyhuoneunelma toteutui Göteborgilaisessa kodissa.
Luonnon sävyjä ja valoa

Jotkut kylpyhuoneet säväyttävät ensisilmäyksellä. Ruotsissa, Göteborgin lähellä Härrydassa sijaitsevan talon kylpyhuoneremontti on yksi niistä. Avara ja valoisa kylpyhuone toistaa kauniita luonnollisia sävyjä, ja henkii rauhaa ja ajatonta tyyliä.

Täällä suuret lattialaatat ovat saanet vastinparikseen Vieserin kauniit Accoya-puiset lattiakaivon kannet. Nämä Vieser Square  designkannet ovat kooltaan 60x60cm. Näyttävän kokonsa avulla ne tuovat kylpyhuoneeseen persoonallisen ilmeen, joka ei varmasti jää huomaamatta.

Suuri koko ja vakaa rakenne tarjoavat tukevan paikan, jossa seistä suihkun alla. Tuntuma jalan alla on miellyttävän lämmin ja mukavalta tuntuva puupinta. Accoya-puiset rimakannet on käsitelty myrkyttömästi kestämään märkätiloisssa. Ne ovat myös oiva valinta silloin, kun kylpyhuoneen pinnoissa halutaan käyttää suurikokoista laattaa.

Arjen luksusta

Vieserin designkansien filosofia onkin  tuoda ihmisten arkeen ripaus luksusta ja Spa- tunnelmaa. Kylpyhuone on paikka, josta moni aloittaa päivänsä - ja johon päivä myös päättyy. Siksi ei ole samantekevää, minkälaisen hetken siellä voi kokea, ja millä valinnoilla siihen voi vaikuttaa. Esimerkiksi tilan äänimaailma muuttuu, kun suihkun vesi ropiseee vasten puisia kansia. Tämä yksityiskohta tuo mieleen kesälaiturin leppoisan tunnelman.

Suuret Vieser Square -kannet on tehty päällä seistäviksi ja sadesuihkun vastinpariksi. Kansia on saatavana Accoya -puisina, valkovahattuina tai lämpimän sävyisinä, öljyttyinä versioina. Tarjolla on myös tummemmat Kebony-puiset vaihtoehdot sekä laatoitettava kansi, johon asukas itse valitsee haluamansa lattialaatan. Tarkoituksena on mahdollistaa asukkaan oman vison ja kylpyhuoneunelman viimeistely sopivalla ratkaisulla.

Designia ilman kompromissejä

Usein sana Design yhdistetään herkästi kauniisiin esineisiin, joissa saattaa piillä kompromissi käytettävyyden suhteen. Lattiakaivon kohdalla tällainen kompromissi on mahdoton, sillä kauneinkaan kansi ei poista tuotteen ensisijaista tehtävää - kuljettaa vesi pois kylpyhuoneen lattialta, nopeasti, varmasti ja turvallisesti, vuodesta toiseen.

Tästä syystä Vieserin kaikki designkansiratkaisut rakentuvat Vieser lattiakaivoratkaisun päälle. Ne on suunnitteltu keskenään yhteensopiviksi ja helpoiksi  asentaa. Vieserin lattiakaivoilla on tyyppihyväksynnät ja niitä on asennettu Pohjoismaissa yli 6 miljoona kappaletta.

Kuvan Vieser Square -designlattiakaivo onkin muotoilun ja toimivuuden täydellinen liitto.

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan tuotteisiimme.

 

Tutustu lisää tämän kohteen tekijöihin (Instagramissa):

Suunnittelu: @studioa3.se

Toteutus: A3Byggprojekt

Valokuvat: @fotografanders

 

 

Käytetyt tuotteet

Vieser Square kansi Accoya, Vahattu