Uusi ja raikas ilme kylpyhuoneisiin

Kouvolan asuntomessuilla, kesällä 2019, nähtiin monta uutta designlattiakaivon kantta Talo Aito -nimisessä kohteessa.
Vieser Square Accoya

Suuri laattakoko ja hieman talon yleisilmettä tummempi sävymaailma luovat spa-henkistä tunnelmaa Kouvolan asuntomessuilla esitellyn Talo Aidon tilavaan kylpyhuoneeseen. Ylellisen kokonaisuuden kruunaa tummapuinen Kebony-puusta tehty Vieser Square. Talon erillisessä saunarakennuksessa on lisäksi kaksi vaaleasta Accoya-puusta valmistettua Vieser Square -kantta.

Vieserin designkansien avulla pystyttiin tähän omaleimaseen kohteeseen luomaan erilaisia kylpyhuonemaailmoja ja uniikkeja kokonaisuuksia.

"Puiset kannet luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan"
- Talo Aito asukkaat, Niina Norovirta ja Tuomas Kukkonen
"Talo Aito haluaa edustaa ennen kaikkea kotimaista osaamista ja viimeisteltyjä ratkaisuja, joten Vieser oli omalta osaltaan luonnollinen valinta toteuttamaan tätä linjaa", kuvailee Niina Noroviita, joka rakennutti uuden kotinsa Kouvolan asuntomessualueelle yhdessä puolisonsa Tuomas Kukkosen kanssa.

Pariskunnan toiveena oli, että myös kosteiden tilojen lattiakaivot sopivat talon huolella suunniteltuun kokonaisuuteen ja sulautuvat muihin materiaaleihin mahdollisimman saumattomasti. Lattiakaivojen toivottiin tuovan jotakin uutta ja raikasta kylpyhuonemaailmaan.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että Vieserin mallistosta löysimme jokaiseen tilaan soveltuvan ratkaisun ja saimme tuotua lattiakaivot osaksi kokonaisuutta ja hakemaamme visuaalista ilmettä. Päärakennuksen kylpyhuoneen spa-tunnelmaa jatkoimme tummalla laattoihin sopivalla Kebony-kannella. Saunarakennuksessa suurehkot neliön malliset Accoya-kannet olivat koko tilan suunnittelun lähtökohtana. Puiset kannet luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan ja toimivat luonnollisen ilmeen jatkumona minimalistisessa, perinteistä ja modernia yhdistävässä kylpyhuoneessa."

Käytetyt tuotteet

Vieser Square designlattiakaivo