9.12.2021 | Uutinen

Nimityksiä Vieserin johtoryhmässä

Kestävän kehityksen noustua yrityksen strategian kärjeksi, on osana tämän keskeisen hankkeen läpiviemistä tehty muutoksia vastuualueisiin ja rooleihin Vieserin johtoryhmässä.

Vieserillä kestävän liiketoiminnan vetovastuuseen nimettiin Vastuullisuus-, Kehitys- ja Laatujohtaja Esa Mouhu. Esa Mouhun ohella nimitettiin Portfolioiden ja toimitusketjun Johtajaksi Janina Ollberg. Esa ja Janina ovat toimineet Vieserin johtoryhmässä keväästä 2019 lähtien.

Nämä nimitykset johtoryhmätasolla ovat linjassa uudistetun strategiamme kanssa ja tuovat omistajuutta ja selkeät vastuualueet erilaisiin kestävän kehityksen hankkeisiin, läpi organisaation. Työtä on vielä edessä, mutta tämä on askel kohti vastuullisempaa liiketoimintaa ja sitä kautta entistä kestävämpää huomista, kertoo Vieserin Toimitusjohtaja, Annika Jyllilä-Vertigans.

 

------

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin - sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa

 

 

Vesa Lappainen on uusi R&D, innovaatio- ja laatujohtaja

Vieserin tuotteita ennätysmäärä Naantalin asuntomessuilla

Design From Finland -merkki Vieserille