Vieser Pesualtaan erikoisvesilukko DN32 (Smart Clean)

LVI 5682403
EAN 6418685515216

HUOM! PÄIVITIMME TUOTTEEN VISUAALISTA ILMETTÄ (TUOTTEEN TOIMINNALLISUUS TÄYSIN SAMA). KUVASSA PÄIVITETTY ILME. EDELTÄVÄN TUOTTEEN KUVA  ALLA.

Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti.

Pesualtaan erikoisvesilukko on erinomainen tuote tiloihin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset esimerkiksi sairaalat, koulut ja julkiset tilat.  Pesualtaan erikoisvesilukko on puhdistettavissa altaan päältä, mikä nopeuttaa ja helpottaa vesilukon puhdistustyötä huomattavasti. Allas on käytössäsi koko puhdistuksen ajan. Voit laskea vettä hanasta puhdistuksen aikana, sillä Vieser pesualtaan erikoisvesilukkoa ei tarvitse irroittaa.

Pullovesilukko-osa on Vieser pesualtaan erikoisvesilukossa teleskooppinen, mikä mahdollistaa pullovesilukon säädettävyyden korkeussuunnassa aina 150-220mm asti.

Pakkaus sisältää 2-osaisen 32 mm lattiaputken ja peitelaipan.

Visuaalista muutosta edeltävä erikoisvesilukko:

Edellinen erikoisvesilukko

 

Tekninen tuotekuvaus

Vieser nro
51521
LVI
5682403
EAN
6418685515216
Pakkaus ( laatikko / lava )
6/108
Pakkauksen mitat
77 x 7,5 x 19 cm
Pakkauksen paino
0,5 kg
Materiaali
ABS & Polypropeeni PP
Asentaminen
Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti.   Pesualtaan erikoisvesilukko on erinomainen tuote tiloihin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset esimerkiksi sairaalat, koulut ja julkiset tilat. Pesualtaan erikoisvesilukko on puhdistettavissa altaan päältä, mikä nopeuttaa ja helpottaa vesilukon puhdistustyötä huomattavasti. Allas on käytössäsi koko puhdistuksen ajan. Voit laskea vettä hanasta, sillä erikoisvesilukkoa ei tarvitse irroittaa.   Käännä tulppa auki-asentoon. Tartu tulppaan ja nosta sisäosa ylös. Puhdista nyt vesilukko altaan sisäpuolelta esimerkiksi pulloharjalla. Huuhdo allas ja vesilukko. Kierrä tulppaa 1/4 kierrosta myötäpäivään, kun haluat sulkea altaan tulpan.   Pullovesilukko-osa on Vieser pesualtaan erikoisvesilukossa teleskooppinen, mikä mahdollistaa pullovesilukon säädettävyyden korkeussuunnassa aina 150-220mm asti.
Virtaus
1,5l/s
Yleistä tietoa

Pakkaus sisältää: pesualtaan erikoisvesilukon, 2-osaisen 32 mm lattiaputken ja peitelaipan.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä