Vieser Flip

Vieser Flip -uusi tuote kansivalikoimaan

Vieser lattiakaivojen neliökansivalikoima täydentyy tänään upealla uutuudella kun lanseeraamme uuden tuotteen: Vieser Flip laatoitettava kansi 146×146 mm.

Vieser Flip on kaksipuoleinen kaivonkansi, jonka toisella puolella on paikka lattialaatalle, toisella sileä teräspinta. Kompaktin kokoinen kansi on tyylikäs vaihtoehto, kun toiveena on saada kylpyhuoneeseen yhtenäinen lattiapinta ja huomaamaton kaivonkansi. Kansi voidaan laatoittaa yhteensopivaksi kylpyhuoneen lattian kanssa, jolloin kansi sulautuu harmoniseksi osaksi lattiapintaa. Kannen voi myös korostaa kokonaan erivärisellä laatalla tai laatoittaa osaksi lattian laattakuviota.

Flip kansi toimii myös ilman laatoitusta ja ympäri kääntämällä puhtaan tyylikkäänä RST-kantena. Samalla kannella on näin kaksi eri käyttövaihtoehtoa. Asukkaat voivat vaivattomasti kääntää kantta käsin, ottamalla kannen reunoista kiinni.

Kotimaisella Vieser Flip kannella on Ympäristöministeriön asetuksen mukainen tyyppihyväksyntä.

Flip kannet ovat yhteensopivia kaikkien Vieser kaivojen kanssa. Myyntipakkaus sisältää Vieser Flip kannen sekä kehyksen.

”Vieser Flip on erinomainen esimerkki tuotteesta, jota on kehitetty asiakastoiveisiin perustuen. Kuuntelemme tarkasti ihmisten toiveita ja seuraamme alan trendejä. Vapaus valita itse, miltä kansi näyttää – vai näkyykö se ollenkaan, on erittäin tärkeää asiakkaillemme. Me haluamme olla tuomassa näitä ratkaisuja yhä useampien ihmisten tietoisuuteen  ja lopulta myös tukemaan heidän kylpyhuoneunelmiaan”, kertoo Vieserin Tuotepäällikkö Jaana Honkonen.

Lisää Vieser Flip kannesta tuotesivulla.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Lisätietoja:

Anna Elo
Head of Marketing and Communications

+358 40 581 2567

Vieser Oy
Metsänneidonkuja 8
02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi