System guanrantee

Vieserin lattiakaivotuotteille 10 vuoden järjestelmätakuu

Päivittäinen käyttö vaatii lattiakaivojärjestelmältä paljon. Siksi Vieser-tuotteiden valmistuksessa onkin käytetty ensiluokkaisia materiaaleja ja osia. Koska Vieser tuotteet ovat testatusti laadukkaita, kestäviä ja toimintavarmoja, tarjoaa Vieser nyt kymmenen vuoden järjestelmätakuun lattiakaivotuotteilleen.

10 vuoden järjestelmätakuu

Järjestelmätakuu kattaa lattiakaivotuotteidemme materiaali-, rakenne- sekä valmistusvirheet ja on voimassa, kun sekä lattiakaivojärjestelmä että lattiakaivon kansi ovat samaa Vieser-tuoteperhettä.  Järjestelmätakuu ei kata asennuksesta tai käytöstä johtuvia virheitä. Kuluttaja-asiakkaille Vieser vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä kuluttajansuojalain mukaisesti.

”Tuotteidemme toimivuus ja turvallisuus on asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää. Vesi on tunnetusti hyvä renki, mutta huono isäntä talon sisätiloissa. Esimerkiksi vesivahinkojen vaarat herättävät huolta monissa ihmisissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ja lisäturvaa järjestelmätakuun muodossa. Vieser lattiakaivojärjestelmän mukana, asiakas saa – paitsi kymmenen vuoden järjestelmätakuun – myös mielenrauhaa tuotteidemme osalta” summaa Vieserin toimitusjohtaja, Annika Jyllilä-Vertigans.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.