Nuoren parin kaunis kylpyhuone

Levollista harmoniaa ja yhtenäisiä pintoja Vieser Line linjalattiakavion avulla nuoren parin kodissa, joka esiteltiin Kouvolan asuntomessuilla, kesällä 2019.

Kouvolan asuntomessuilla (2019) Dekolaku -nimisessä omakotitalossa mikrosementillä täytetty Vieser Line -linjalattiakaivo täydentää kylpyhuoneen hillityn harmaansävyisiä seinä- ja lattiapintoja. Mustat yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa yhtenäisiä pintoja vasten ja tuovat särmää harmoniseen kokonaisuuteen.

Vieser Linen voi valita mikrosementtitäytön lisäksi myös haluamallaan laatalla, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä tyylistä haaveilevalle se on aina sopiva ja ajattoman elegantti valinta. Vaihtoehtona on myös tyylikäs mattamusta kansi, joka on polttopulverimaalattua, ruostumatonta terästä.

Tässä kauniisti sisustetussa kodissa on lattiakaivo on sijoitettu seinän läheisyyteen, asukkaiden toiveesta. Muita mahdollisia asennustapoja on sijoittaa linjalattiakaivo joko täysin kiinni seinään tai esim. vastakkaisten suihkujen väliin, keskelle lattiaa. Kaikki asennustavat ovat yhtä toimintavarmoja ja turvallisia vesieristyksen suhteen. Asiakas voikin tehdä päätöksen kaivon paikasta täysin visuaalisin perustein. Kylpyhuoneessa riittää hyvin yksi lattiakaivo , sillä Vieser Line -ratkaisun kanssa yhteensopiva Vieser One lattiakaivon äärimmäisen tehokas virtaama riittää helposti kahdelle suihkulle.