Kylpyhuoneen pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys

Kylpyhuoneiden merkitys kodeissa on korostunut. Kylpyhuoneista on tullut merkityksellisiä elämänlaatua parantavia paikkoja, arjen keitaita. Kokemuksellisuus, kauneus ja kestävät materiaalit luovat kylpyhuoneista rajattoman luovuuden tiloja. Nyt on mahdollista luoda täysin oman näköisensä kylpyhuone, jossa yhdistyy personallisuus, käytännöllisyys ja ekologisuus ennennäkemättömällä tavalla.

Kylpyhuoneen pienillä design-teoilla tehdään tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Kylpyhuonetiloja suunnitellaan ja niissä eletään kaikkien aistien kautta. Runsaus ja värikkyys, linjakkaan pelkistetty ja moderni, kaikki on sallittua. Juuri omanlainen tunnelma syntyy yksilöllisten valintojen kautta. Tunne kotiin, sen pieniin erityisiin yksityiskohtiin on ensiarvoisen tärkeää. Sisustus heijastaa elämää.

”Meille hyvä tuotemuotoilu, käytännölliset ja toimivat tuotteet sekä asiakkaiden arjen helpottaminen eivät vielä riitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme jotakin vielä enemmän. Meidän tavoitteenamme on tarjota tuotteet, jotka tukevat ihmisten sisustusunelmia ja inspiroivat heitä tekemään kylpyhuonetta remontoidessa entistä näkemyksellisempiä valintoja”.
-Annika Jyllilä-Vertigans, CEO, Vieser

#memoments